weebly statistics
foto evenementen elf fair nacht steden macro
Tekstvak: Tekstvak:

M a n u a l F o c u s

N e w a n d f r e s h l o o k

P h o t o g r a p h y

A a d K a l i s v a a r t

Tekstvak:
Tekstvak: A  a  d   K  a  l  i  s  v  a  a  r  t 
Tekstvak:

HOOFDSTUKKEN

In het hoofdstuk Home zit een introductie.

In het hoofdstuk Lenzen en hulpstukken is opgenomen de gebruikte lenzen en de gebruikte nuttige hulpstukken en onderdelen welke zijn toegepast.

In het hoofdstuk Verschillende onderwerpen staan fotos van willekeurige onderwerpen, van zomaar in de stad, macro, zwart en wit, avond en nacht, landschap etc.

Tekstvak:

FOTOSERVICE

Copyright Aad Kalisvaart 2018

P h o t o g r a p h y

M a n u a l F o c u s

Tekstvak: F  o  c  u  s 
Tekstvak: M  a  n  u  a  l

In het hoofdstuk Evenementen staan fotos welke genomen op, Elf Fantasy Fair (verschillende jaren en plaatsen), Zomercarnaval etc.

In het hoofdstuk Cameras zit een overzicht van de gebruikte cameras en een verwijzing naar oude film toestellen.

In het hoofdstuk Tips staan over verschillende onderwerpen nuttige tips, toepassingen etc.

Tekstvak:

Foto op canvas

Zijn er fotos op deze site waarvan je een afdruk wilt hebben dan kan de foto via Herinneringen op Linnen op canvas voor je worden afgedrukt.

De fotos worden in hoge resolutie haarscherp in zijde glans afgedrukt met superbriljante kleuren. Het canvas bestaan uit 100% katoen is kast vast en waterbestendig, de frames zin gemaakt van duurzaam hout en zijn 3 cm dik. Alle gebruikte materialen zijn milieuvriendelijk.

Baklijsten

De baklijsten maken jouw foto op canvas helemaal af. De canvasdoeken worden zwevend in de baklijst geplaatst voor een geweldig ruimtelijk effect. De baklijsten hebben een rand van 4 cm.

 

De baklijsten worden gemaakt van duurzaam hout en kunststof en kunnen geleverd worden in zwart, wit en blank hout. Jouw foto op canvas in een baklijst is een absoluut kunstwerk aan je muur.

 

Omdat de canvasdoeken zorgvuldig in de baklijsten geplaatst moeten worden, kunnen deze niet los worden geleverd. Van de uiteindelijke afdruk zal in lage resolutie een voorbeeld via e-mail aan je worden toegezonden.

Voor verdere info : stuur een e-mail