weebly statistics
foto evenementen elf fair nacht steden macro

A a d K a l i s v a a r t s F o t o s i t e

N e w a n d f r e s h l o o k

P h o t o g r a p h y

Stations

Tekstvak:

Copyright Aad Kalisvaart 2018

A a d K a l i s v a a r t s F o t o s i t e

P h o t o g r a p h y

Tekstvak: Tekstvak:

Fotoservice

 

 

Foto op canvas.

 

Zijn er fotos op deze site waarvan je een afdruk wilt hebben dan kan de foto via Herinneringen op Linnen op canvas voor je worden afgedrukt.

De fotos worden in hoge resolutie haarscherp in zijde glans afgedrukt met superbriljante kleuren. Het canvas bestaan uit 100% katoen is kast vast en waterbestendig, de frames zin gemaakt van duurzaam hout en zijn 3 cm dik. Alle gebruikte materialen zijn milieuvriendelijk.

Baklijsten.

 

De baklijsten maken jouw foto op canvas helemaal af. De canvasdoeken worden zwevend in de baklijst geplaatst voor een geweldig ruimtelijk effect. De baklijsten hebben een rand van 4 cm.

De baklijsten worden gemaakt van duurzaam hout en kunststof en kunnen geleverd worden in zwart, wit en blank hout. Jouw foto op canvas in een baklijst is een absoluut kunstwerk aan je muur.

Omdat de canvasdoeken zorgvuldig in de baklijsten geplaatst moeten worden, kunnen deze niet los worden geleverd. Van de uiteindelijke afdruk zal in lage resolutie een voorbeeld via e-mail aan je worden toegezonden.

Voor verdere info : stuur een e-mail