weebly statistics
foto evenementen elf fair nacht steden macro

A a d K a l i s v a a r t s F o t o s i t e

N e w a n d f r e s h l o o k

P h o t o g r a p h y

Stations

Tekstvak:

Copyright Aad Kalisvaart 2018

A a d K a l i s v a a r t s F o t o s i t e

P h o t o g r a p h y

Tekstvak: Tekstvak:

Verschillende onderwerpen.

 

 

In het hoofdstuk Verschillende onderwerpen zijn diverse themas/onderwerpen opgenomen met bij elk onderdeel een duidelijke uitleg en toelichting met tips, zoals avond en nacht, landschap en ander onderwerpen met een toelichting en toepassingen voor gebruikers gemak.

Avond en nacht

Landschap

Bloemen en planten

Straatfotografie

Architectuurfotografie

Op fotosafari in de dierentuin

Interieurfotografie

Portret

Body Worlds Amsterdam

Body Worlds Amsterdam.

Macro fotografie

Straatfotografie kleur

Body Worlds Amsterdam.

Body Worlds Amsterdam neemt je mee op een fascinerende reis door het menselijk lichaam. De tentoonstelling toont echte geplastineerde lichamen, waardoor je een uniek kijkje krijgt in onze anatomie en hoe ons lichaam werkt. Deze originele attractie heeft genoten van internationaal succes over de hele wereld, met rondleidingen in meer dan 100 steden in Europa, Amerika, Afrika en Azi. Het heeft meer dan 40 miljoen bezoekers getrokken sinds het begin in 1995.

De Body Worlds Amsterdam tentoonstellingen hebben aanzienlijke veranderingen ondergaan door de jaren heen. Van de gevolgen van gezondheid, sport en voeding tot de anatomie van dieren, Body Worlds Amsterdam heeft zich keer op keer opnieuw uitgevonden, en leert mensen steeds nieuwe dingen sinds de conceptie.

De tentoonstellingen zijn de creatie van Dr. Gunther von Hagens, die het proces van plastinatie uitvond aan de Universiteit van Heidelberg in 1977. De originele tentoonstellingen zijn het onderwerp van imitatie door talloze copycats, maar ze blijven ongevenaard in termen van kwaliteit en innovatie. Het huidige thema in Amsterdam wordt de Happiness Project genoemd en richt zich op de effecten van geluk op ons welzijn.

Deze tentoonstelling heeft meer dan 200 echte anatomische modellen tentoongesteld, die je een beter inzicht geven in hoe onze stemming onze gezondheid kan benvloeden. Ontdek de geheimen van het lichaam en leer over hoe het functioneert vanuit een uniek perspectief. Body Worlds Amsterdam is een essentile educatieve attractie en een onvergetelijke ervaring. De tentoonstelling is op loopafstand van het Centraal Station, aan de levendige straat Damrak.